Stig Løvenkrands

Keramiker, skulptør, kunstmaler, kreatør af skøre ideer og meget mere.

I de keramiske værker arbejder Stig med skulpturer i stentøjsler, han holder af strukturen og formbarheden som er rigtig god at arbejde med, der brændes både i EL-ovn samt Raku ovn.

Keramikken har uanede muligheder, men også begrænsninger der forsøges flyttet, hvilket gør det meget spændende og udfordrende at eksperimentere med Keramiske ting.

Læsehestene.

Skulpturer, der konstant dukker op i Stig´s ler, er læsehestene, dem har han en særlig stor kærlighed til. Det virker som om at han hele tiden kan udvikle og aldrig bliver træt af at skabe dem, de bliver aldrig ens, alle har alle deres eget udtryk. Faktisk virker det som om at han synes det er lidt svært at skille sig af med dem, når andre falder for dem.

Bogormen.

En nyere figur fra Stig Løvenkrands er Bogormen! En orm som nærmest kravler gennem en bog, en meget fri fortolkning af navnet på en der læser. Ideen kom i forbindelse med en udlænding som kiggede på Læsehestene og ikke kunne forstå meningen med en kombination af en hest og en bog. På engelsk er det naturlig vis Bookworms som er kælenavnet til den flittige læser.

Fugl og Fisk.

Stig laver også fugle og fisk, og især hans Is fugle er populære, samt hans fladfisk.

Andre Skulpturer

Nøddeknækkere (Egern), Pingviner, HCA, Viking skibe, Skak, Jens Vejmand, Grublere, Dansere mv.

Akrylmalerier-Op-Art.

Stig maler også af og til, her er det Op-Art han synes er sjovt, strukturer og farver der får øjnene til at se andet end det faktiske.

 

Læsehest h 10 cm

375 kr.

Læsehest h 15 cm

Se hele udvalget i galleriet

800 kr.

Læsehest h 15 cm

Se hele udvalget i galleriet

800 kr.

Læsehest h 15 cm

Se hele udvalget i galleriet

800 kr.

påskehare h 10-12 cm

Se hele udvalget i galleriet

450 kr.
isfugle-stig-løvenkrands

Isfugl fra pris

80 kr.