Finn Møller Keramik

Keramik frimærker og andre figurer

Vil du se min frimærkesamling?

Finn Møller har genoplivet den gamle replik på sin helt egen måde, han har nemlig en frimærkesamling og han har selv lavet den i keramik.

Finn M som han signerer sine værker med, begyndte at lege med ler omkring 2017, hvor han fik egen keramikovn og værksted oven på sit galleri. Han lavede små keramikfigurer, altid med åben mund og deres eget sigende udtryk. Stilen er rustik og naivistisk men også samtalende skabende og sjov.

Men hvorfor det lige blev frimærker bunder i at kunstnere i starten af 2020, lige før Corona lagde Danmark stille, skulle til reception i Destination Sjællands nye lokaler i Slagelse. De var flyttet ind i det gamle posthus, sammen med andre virksomheder og iværksættere.

Kunstneren synes at 2 flasker rødvin var lidt tamt at komme med, så derfor lavede han et frimærke til at hænge på væggen! Ideen passede jo godt til det gamle posthus.

Han drillede sin kone med at det kunne være sjovt at lave sin egen udstilling med frimærker og måske var det bare blevet ved ideen hvis ikke at der blev lukket ned for hans eget galleri i starten af pandemien. Så fik han af sin kone besked på at gå på værkstedet og få lavet en portion frimærker i stedet for at være sur over at have lukket, det blev i første omgang til 50 unikke værker, som blev der blev lavet en udstilling med, da der kunne lukkes op igen.

Der blev en succes og siden da er der lavet værker med mange temaer, coronavirus, tegneseriefigurer, Storebæltsbroen, håndværkere, kærester, tour de France, og naturligvis Margrethe off-line med en smøg i munden.

Dronning Margrethe II, har af kunstneren fået et værk i anledning af hendes 50-års jubilæum, naturligvis også med en smøg i munden. Værket blev godt modtaget og kommenteret med god humor!

Melvin Kakooza var i sensommeren 2022 forbi kunstneren med sit “helt sort” program og var med til at lave et frimærke til sin mor. Finn M havde i anledningen lavet et portræt af ham, og han fik det unikke frimærke med hjem med hjem, helt sort, naturligvis!

Kunstneren laver de unikke frimærker i stentøjsbrændt ler, alle takker er lavet i hånden, kun størrelsen er lavet med skabelon. Værkerne måler 19*22 cm og er forsynet med et ophæng

www.kunstmejeriet

Julemærker er det også blevet til, en lille serie hvert år i november, hvor 50% af salget går til Julemærkehjemmet i Skælskør

Også andet unika keramik

Finn M (Møller) laver udover de keramiske frimærker, også figurer i små unikke serier, By-Høns, Håbe-fugle, Ogsååere og Pytknapper og senest er der kommet en serie skamler under navnet SID SJOVT

Finn Møller er sammen med Jane Grube Møller grundlægger og indehaver af MØLLER i Mejeriet.

Osteløber – fra den kendte Kirke Stillinge ost

100 kr.

Frimærke

1.200 kr.

Margrethe

1.200 kr.

Frimærke

1.200 kr.
Dommer gult kort

Dommer gult kort

 

 

1.200 kr.
keramikfrimærker

over 100 til salg i galleriet

#tourenoverbroen #tourstartdanmark...

1.200 kr.

Despoten – bag tremmer

1.200 kr.
Fangen

Fangen

1.200 kr.
Modedyret

Moderne mand

1.200 kr.
Skovmanden

Spejder

1.200 kr.
Punker nej

Punker NEJ

1.200 kr.
Baby

Baby lyserød

1.200 kr.
Lægen Mundbind

Læge Mundbind

1.200 kr.
Dommer gult kort

Dommer gult kort

1.200 kr.
dommer rødt kort

Dommer rødt kort

1.200 kr.
Brødre

Brødre

1.200 kr.
Tennis Es

Tennis Es

1.200 kr.
Skibums

Skibums

1.200 kr.
Fodboldtspiller

Fodboldspiller

1.200 kr.
Venner

Venner

1.200 kr.
Corona virus vaccine

Corona virus vaccine

1.200 kr.
Selfie spejl

Selfie (spejl)

1.200 kr.
Orange Hus

Orange hus

1.200 kr.
Halskov Broen

Halskov Broen

1.200 kr.