Stig Løvenkrands

Læsehest h 15 cm

Se hele udvalget i galleriet

Kategorier: ,

Læsehest.

Lys glasur stentøj

 

Keramiker, skulptør, kunstmaler, kreatør af skøre ideer og meget mere.

Se den lille video her!

I de keramiske værker arbejder Stig med stentøjsler han holder af strukturen, formbarheden som er rigtig godt at arbejde med. Alle brændt med Raku teknikken. Der er på samme tid både uanede muligheder og begrænsninger, hvilket gør det meget spændende og udfordrende at eksperimentere med.

Læsehestene.

Skulpturer, der konstant dukker op i Stig´s ler, er læsehestene, dem har han en særlig stor kærlighed til. Det virker som om at han hele tiden kan udvikle og aldrig bliver træt af at skabe dem, de bliver aldrig ens, alle har alle deres eget udtryk. Faktisk virker det som om at han synes det er lidt svært at skille af med dem, når andre falder for dem.

Bogormen.

En ny figur fra Stig Løvenkrands er Bogormen! En orm som nærmest kravler gennem en bog, en meget fri fortolkning af navnet på en der læser.

Ideen kom i forbindelse med en udlænding som kiggede på Læsehestene og ikke kunne forstå meningen med en kombination af en hest og en bog. På engelsk er det naturlig vis Bookworm som er kælenavnet til den flittige læser.

Gaveide til studenten.

Både læsehest og bogorm er oplagte gave ideer til studenten eller andre som er blevet færdige med en uddannelse

Processen.

“Et kunst år for mig foregår på den måde, at jeg for det meste arbejder med ler i vinterhalvåret, mens jeg i sommerhalvåret primært har fokus på akrylmaling, hvor sommeren giver mig mulighed for at udnytte det naturlige lys. Naturligvis ingen regler uden undtagelser, for det sker jo at man bliver draget af et motiv, som snarest skal udarbejdes i ler eller som et maleri, imens man er inspireret, eller der kommer en og beder om at få udført en ide de har.”

Stig Løvenkrands

800 kr.
Kategorier: ,