Leif Sylvester kunstpude

En Engel kunstpude

Leif Sylvester Kunstpude

https://www.youtube.com/watch?v=Rnmt8bomKcw#action=share

Eksklusiv gobelinvævet fransk kunstpude fra Jules Pansu

Mål: 45 x 45 cm
Materiale: 95% Bomuld og 5% Polyester
Leveres med en kvalitets monteringspude produceret i Danmark.
Pudebetrækket er af duntæt 100% bomuld fremstillet uden kemikalier.
Fyldet er andefjer og dun.

Så langt tilbage som Homers Illiaden har man kunnet spore en form for tekstilkunst og væveri.

Produktion af vægtæpper og gobeliner er en middelalderen, har vævere i Paris, det nordlige Frankrig og Val-de-Loire regionen skabt eksklusive, indviklede og meget holdbare gobeliner, som den dag i dag beundres på internationale museer og slotte over hele verden.

I 1160 grundlagde Jean-Baptiste Colbert, som var finansminister for Louis den XIV, ”Les Gobelins Tapisserie” efterfulgt af ”Royale des Beauvais”.

Gobelinerne der blev skabt i disse væverier, ligesom de der var vævet hos Aubusson og Felletin, hørte til blandt de fineste og mest eksklusive i Europa i det 17. og 18. århundrede.

Gobelinerne var oftest baseret på kunstværker udført af datidens store kunstnere, såsom Le Brun, Jean-Baptiste Oudry, Charles Coypel og Francois Boucher.

I Jules Pansu´s værksteder i Halluin, fortsætter man med at videreføre denne tradition og med at specialisere sig i Jacquard vævning, opkaldt efter den anerkendte håndværker Joseph-Marie Jacquard .

Jacquard opfandt metoden og væven der tillader langt større alsidighed og kunst i vævningen end tidligere metoder. del af gammel Fransk kulturarv og hører til blandt de mest eksklusive i verden.

 

1.500 kr.