Finn M frimærke

Despoten – bag tremmer

Den skyldige

I dette værk er motivet valgfrit – oprindeligt er det et spejlobjekt hvor man kan få sit eget spejlbillede bag tremmerne, som en kommentar til #meeto – hvis man kigger ind i spejlet kan de fleste se en der engang har krænket……..

Der er dog også mulighed for at indsætte et valgfrit foto – af en person man ønsker bag tremmerne – i dette tilfælde en præsident som forsøger at ødelægge hele den vestlige verden.

Andre emner kunne være Provst Meyer – en politiker – spion – der er desværre mange emner

Frimærke keramik

ca 19*22 cm  med ophæng.

Med udgangspunkt i den klassiske frimærkeform med takker, fortolker Finn M. motiverne helt frit.

Rustikt – groft – humørfyldt – fantasifuldt og kommenterende

Motiverne spænder bredt fra en fortolkning af Storebæltsbroen, Dronningen, Smiley, Roser, Fastfood, Danmarks flag, Tegneseriefigurer og diverse karikerende ansiktsmotiver.

Se mere om frimærkesamlingen her: https://youtu.be/VpiDFxlAdQ0

En kommentar til dagligdagen.

Finn Møller som gemmer sig bag navnet Finn M –  laver papir-relieffer og skulpturer i keramik

Finn M har eget værksted i Mejeribygningen hvor de lidt grove figurer bliver skabt. Stilen er rustik og helst uden for meget forarbejdning. Beskueren skal helst selv skabe de sidste detaljer i de humørfyldte figurer.

Finn M benytter ofte de grovere ler-typer, som forarbejdes i hånden eller med ganske enkle værktøjer. I sit værksted med udsigt over åbne marker kommer inspirationen til figurerne som bliver lavet i små serier, hvor hver enkelt fremstår unikt

Finn Møller er sammen med Jane Grube Møller grundlægger og indehaver af MØLLER i Mejeriet.

 

 

 

1.200 kr.