Ann-Sofia Dvinge-Baun

Raku Dame

Kategorier: , ,

Raku – figur stor 40-45 cm

Ann-Sofia (1972) fra Svenstrup ved Korsør.
Hun startede med at arbejde i trylledej, hvor hun lavede nisser m.m… men langsomt begav hun sig over i ler og keramik, for et mere holdbart udtryk og materiale.

 

Raku-keramik

https://da.wikipedia.org/wiki/Raku

”Jeg er selvlært, men har igennem i min uddannelse til pædagog og lærer, samt ved deltagelse på kurser i keramik… lært en del grundlæggende om keramik, glasurer og raku.
Men siden 2010 år har hun arbejdet mest med et figurativt udtryk og i formbare materialer.
Hendes foretrukne materiale er i dag keramik… hun arbejder med flere forskellige teknikker, hun drejer, bygger og støber i stentøjsler og brænder bla. via raku.
Ann-Sofias figurer er alle lavet i stentøjs-ler og raku-brændt, da denne metode giver noget spændende og uforudsigeligt til figurens udtryk og udseende.
Hun laver klovne, damer, dyre-tårne/familier, hjertedame, årstids-damer, manden og konen. Men der er hele tiden nye figurer der er udvikling.

Ann-Sofia arbejder som lærer på Dyhrs-skole i Slagelse, er født og opvokset i Korsør, er gift og har to voksne børn. Hun har i rigtig mange år arbejdet kreativt med mange forskellige ting, hun maler, strikker, hækler, laver blomster-dekorationer, filter og syer tøj-tasker-brugsting til hjemme.

3.000 kr.
Kategorier: , ,