Valentina Djurhuus-Andersen

Kategorier: ,

Moondeer.

Urban-Art, Akryl på lærred 120*90 cm

Stort farvestålende værk med gult væsen i front.

De skarpe kanter i værket gør at det forunderlige væsen bliver nærværende

Undergrundskulturen Urban-Art er i dag blevet et banebrydende udtryk som vinder stor interesse verden over, det er kraftfulde værker som fortjener en fremtrædende plads i moderne hjem. Kunstformen har rødder i gadekunsten og er en udløber af Grafitti og Street-art som jo desværre ofte er malet hvor det ikke er ønsket.

Street-art, Grafitti

Valentina udfører sine kraftfulde værker på lærred, hun arbejder ud fra kaosprincippet og som udgangspunkt er værkerne abstrakte. I mange af værkerne dukker menneskelige væsner og dyreagtige figurer frem, fyldt med følelser og attitude.

Valentina er autodidakt kunstner og har altid arbejdet med visuelle udtryk, i sine unge år i København men i dag bor og arbejder hun i Dianalund. Hun er on/off tilknyttet Kunstnergården i Dianalund, som også huser Saltofte Larsen samlingen. Desuden er hun tilknyttet Isefjordskunstnerne i Holbæk, hvilket er med til at give inspiration og erfaringsudveksling. Primært maler Valentina Djurhuss-Andersen dog hjemme i boligen.

Urban-Art malerierne viser vi i vores hvide kølerum og du vil opleve en fantastisk udstilling af værker som virkelig giver en boost til en moderne indretning og de mange lag i værkerne giver virkelig grund til fordybelse.

 

8.000 DKK
Kategorier: ,