Valentina Djurhuus-Andersen

Kategorier: ,

Baby Rød Øgleko

Kraftfuldt Urban-Art akryl på lærred 150×100 cm

Røde farver og kraftigt motiv – giv tankerne frit løb

Fra undergrundskulturen er Urban-Art i dag blevet et banebrydende udtryk som vinder stor interesse verden over, det er kraftfulde værker som fortjener en fremtrædende plads i moderne hjem. Kunstformen har rødder i gadekunsten og er en udløber af Grafitti og Street-art som jo desværre ofte er malet hvor det ikke er ønsket.

Fra gadekunst til stuekunst

Valentina udfører sine kraftfulde værker på lærred, hun arbejder ud fra kaosprincippet og som udgangspunkt er værkerne abstrakte. I mange af værkerne dukker menneskelige væsner og dyreagtige figurer frem, fyldt med følelser og attitude.

Valentina er autodidakt kunstner og har altid arbejdet med visuelle udtryk, i sine unge år i København men i dag bor og arbejder hun i Dianalund. Hun er on/off tilknyttet Kunstnergården i Dianalund, som også huser Saltofte Larsen samlingen. Desuden er hun tilknyttet Isefjordskunstnerne i Holbæk, hvilket er med til at give inspiration og erfaringsudveksling. Primært maler Valentina Djurhuss-Andersen dog hjemme i boligen.

Urban-Art malerierne viser vi i vores hvide kølerum og du vil opleve en fantastisk udstilling af værker som virkelig giver en boost til en moderne indretning og de mange lag i værkerne giver virkelig grund til fordybelse.

8.500 DKK
Kategorier: ,