Marlene Nørhave

MENNESKET BAG GLASSET – MARLENE NØRHAVE

“At udleve og videregive en passion for farver og sollys, er drømmen og idéen bag mine designs”.

Designer og kunstner Marlene Nørhave er ildsjælen og idé-haveren til alle produkter fra MARLENE NØRHAVE.

Marlene har siden 2011 arbejdet med glas, og hun har gennem årene udviklet en stor passion for selve materialet og dets muligheder. Hun stiller høje krav til kvalitet, nytænkning, design og originalitet. Alt hvad hun laver produceres af hende selv på hendes eget værksted i Nordjylland.

Farver og tidsløst design.

Inspirationen til hendes designs findes i FARVER – farver der omgiver hende – i naturen, i hverdagen og i sindet. Passionen for farver kombineres med bevidst brug af glassets mange muligheder og smukke egenskaber, hvor sollyset kan spille en central rolle. De kreative detaljer kombineres med skarpt øje for tidens trends og tidsløse designs.

Håndlavet.

De håndlavede designs giver hvert enkelt glasværk sit unikke og særprægede udtryk, kvaliteten er i top og hendes design passer ind i de fleste boliger.

For Marlene er “bægeret” aldrig halvt tomt, men altid halvt fuldt – et livssyn som sammen med en uopslidelig optimisme afspejles i hendes designs. Hun går efter drømmen, om at videregive et liv med farver og lys til alle mennesker….