fbpx

Lene Skovmose

Jeg er et af de mennesker, der altid laver ”kruseduller”, tegner, maler eller former – sådan har det været siden jeg var barn, jeg kan simpelthen ikke lade være.
I 2006 tog jeg for første gang mine malerier ”ud af huset” til en udstilling og det gav mig lyst til at komme videre. Først et weekendkursus på Århus Kunstakademi og derefter fast undervisning hos forskellige kunstnere.
Jeg har været meget skiftende i min stil, har kastet mig ud i mange forskellige udfordringer, i min søgen efter ”hvad kan jeg, hvor er mine grænser?” og hvad er ”mig”.
Jeg er landet der hvor jeg har fundet ud af at det koloristiske ER mig og helst en blanding af halv-abstrakt og naturalistisk. Det kan være bløde strøg, hårde strøg eller punkter, der former motivet. Jeg arbejder meget i perspektiver og dybder samt at få en bevægelse i motivet.
Mine første år malede jeg udelukkende med akrylmaling, men er i de sidste par år gået over til oliemaling, idet jeg kan skabe mere farvedybde med dette medium.
Jeg inspireres af mennesker, følelser, indtryk, stemninger, historier men underlagt alt dette, inspireres jeg af musik – jeg kan ikke arbejde uden. Der ligger tit store tanker bag mine motiver og ofte går meningen af mit udtryk først op for mig i løbet af processen.

7.200,00 DKK

Reflektion

3.800,00 DKK

Enchanting wiev

2.800,00 DKK

Magic water

2.800,00 DKK

Summer rain

2.800,00 DKK

The morning after

3.700,00 DKK

Hot expectation

3.900,00 DKK
9.200,00 DKK